perjantai 22. heinäkuuta 2016

Ei riitä enää sanoja..

Tilanne on vieläkin hiukan avoin mikä tamman tilanne tulee olemaan.. Fakta on se ettei siitä tule enää kisahevosta ei edes harrasteheppaa! :/ nyt tutkitaan, voidaanko tamma astuttaa... Tai tuleeko siitä edes sillon tällöin köpöttelyhevosta vai jääkö siitä seuraheppa. Se on varmaa että tamma on ainakin syksyyn meillä laitumessa.. Se tuli suoraan klinikalta kotiin laitumeen. Mikäli se voi elää seurahevosen elämää, sen pääkestää sitä, niin se sa elellä meillä.. Muutokset kyllä mahdollisesti etenee, mutta varmuutta ei tiedä meneekö siihen kuinka pitkään, lopulta kuitenkin viimeinen vaihtoehto on ikuiset vihreät.. Katsotaan! Päätökset on nyt ammattilaisten käsissä. Kuvat ja tiedot tilanteesta on lisätutkittavana. 
Niin kauan kun tammalla ei oo kipuja ja se on tyytyväinen, niin se saa elää. Vaikke tamma olekaan maksanut 20000€, niin se on silti arvokkaampi kuin yksikään timantti tai rahanippu, sen eteen tehdään kaiki mitä voidaan(rahaa on kyllä jo palanut)..Mä olen sen hankkinut, ja kannan vastuun loppuun saakka, meillä hevoset on ystäviä ei pelkkiä urheiluvälineitä.. <3 vaikkei se ole hypännyt gp-tasolla, niin se on silti arvokas, kaikki hevoset on rotuun tai tasoon katsomatta arvokkaita, se on tärkeintä mitä itse näkee siinä hevosessa.. Katson hevosta aina luonteen suunnasta, en ajattele mitä se on maksanut...

     Mikä harmi, että kaikki menee näin.. 


Tilanne on varmasti huonoimmasta päästä mitä voi, mutta toivoa on vielä vähän.. Kaikkeen pitää tottua ja näin yli kymmenenvuoden hevosenomistaja "uraa" takanapäin osaa jo valmistautua kaikkeen..koskaan ei tiedä, mikä on se viimeinen päivä. Niin kuin ell sanoi, niin voi se varsakin esim.laitumella kaatua ja jalka menee poikki, se vaan kuuluu tähän elämään. Harmittaa kovasti että tamma on vasta 9v täyttänyt ja siinä on nyt jo kilometrit takanapäin... Niin epäreilua. 

Itsekin kävin juuri rtg kuvissa, mulla on  todettu vasemmasa olkapäässä vikaa(jatkotutkimuksiin mennään..) :D ollaan molemmat rampoja ;) 
 tää blogi hiljenee nyt aika paljonkin, kun ei ole hevosta käytössä,käyn silloin tällöin kirjoittamassa kuulumisia.. Jos haluatte jotain erikoispostauksia, niin laittakaa kommenttia. :)



" Jos kaikki romahtaa ja tarviit olkapään Mä lupaan olla tääl. Sua varten, sua varten. Ja vaikket sä aina nää, mä olen aina tääl Sua varten, sua varten.. Et yksin jää, et yksin jää.. Vaik kaikki romahtaa ja tarviit olkapään. Mä lupaan olla tääl Sua varten, sua varten. Mä tiedän et on vaikee irti päästää Ja vaikka päästäis, kelaa silti päässään, Et oisko pitänyt koittaa vielä sitä toista tietä..."- robin sua varten


Rakkain<3 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti